Rietveld

“U bent van harte welkom!”

Aanmelden nieuwe leerling

Hartelijk dank voor uw interesse in onze school. Wegens grote interesse hanteren wij vanaf 1 juli 2020 een aannamebeleid. Dat betekent dat wij alleen leerlingen aannemen (indien plek beschikbaar) die woonachtig zijn in Badhoevedorp of Lijnden. Het beleid kunt u hier lezen.

Voor het komend schooljaar (2022-2023) is er geen plek meer in de groepen 0,1,2,4,5 en 7 om in te stromen. Voor schooljaar 2023-2024 zijn er nog wel voldoende plekken in de kleutergroepen. De ruimte voor zij-instroom is zeer beperkt. Voor vragen over zij-instroom verwijzen we u graag naar marije.wingelaar@sopoh.nl (teamleider zorg)

Wij hebben in schooljaar 2022-2023 10 momenten waarop u een kijkje kunt nemen op onze school en een rondleiding kunt krijgen. Dit is van 09:00-10:00 uur op:

• Dinsdag 6 september
  • Donderdag 13 oktober
  • Woensdag 16 november
  • Maandag 12 december
  • Vrijdag 26 januari
  • Dinsdag 7 maart
  • Woensdag 5 april
  • Donderdag 11 mei
  • Vrijdag 2 juni
  • Maandag 3 juli

U kunt zich aanmelden voor een informatieochtend voor nieuwe leerlingen door een e-mail te sturen naar info@rietveldschool.nl

We ontvangen graag uw naam, telefoonnummer, naam en geboortedatum van uw kind. We zien u graag op een van onze informatiemomenten.